Топ 15 Най-страшни места на Земята

Hello guys, right now www.YangLagi.com want to share with you a great video of Топ 15 Най-страшни места на Земята, enjoy video below
Скъпи фенове на The Clashers, днес още един път ще разнообразим и разчупим догмата на нашите клипове и ще ви покажем 15-те най-страшни места на планетата Земя.

Постарах се много с клипа, който правих повече от една седмица и ще се радвам наистина да ви хареса. Не забравяйте да оставите вашето мнение в секцията с коментарите под видеото. Ако ви е страх да разберете кои са най-страшните места на земята ви съветваме да не гледате това видео.

За всяко едно от местата като Остров Повелия, Припят, Сагада, Филипините, Джейкъбс Уел, Катакомбите в Париж, Еверест, Аокигахара и Овъртън Бридж информацията е комбинирана от няколко източника и текстът е създаден изцяло от мен. Снимките са намерени от гугъл и някои от тях не са с най-доброто качество.

Отделно самата класация на 15-те най-страшни места на земята е направена според много други такива класации, както и по моя преценка. Може да пишете в коментарите кое за вас е най-страшното място на планетата земя.

Не забравяйте да харесате нашата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/clashofclansbulgariabest

Следвайте и нашата уеб страница за последни новини от света на Clash of Clans: http://clashofclansbulgaria.com/

Абонирайте се за канала, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

Ignosi by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Source: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100450
Artist: http://incompetech.com/This great youtube video was already viewed by: 569109 players and got: 18520 likes.


top

Final words, www.YangLagi.com will like to tell you a good news for You guys, You can Download this perfect Топ 15 Най-страшни места на Земята youtube video with click: Download Link Here

Tags: #scary places #top s... #най-страшни места #най-страшни места на земята #страховити места #страшни места #супер страшни места #топ страшни места #ужасяващи места

Harga Tiket Ujicoba Indonesia Vs Vietnam
Harga Tiket Ujicoba Indonesia Vs Vietnam
Hello friends, now YangLagi.com love to share
Wisata Ekstrem Hammock
Wisata Ekstrem Hammock
Hello friends, right now www YangLagi com
TSN – Top 10 Politician Moments In Sports
TSN – Top 10 Politician Moments In Sports
Hi folks, today www.YangLagi.com love to share
Top 15 LUCKIEST Water Bottle Flips!
Top 15 LUCKIEST Water Bottle Flips!
Hi friends, right now YangLagi com will

Comments are closed.

Must read×

Top